خواص و مضرات گوشت بوقلمون ، 10 خاصیت بوقلمون برای سلامتی بدن

خواص گوشت بوقلمون

خواص گوشت بوقلمون , مضرات گوشت بوقلمون , خاصیت ها و زیان های گوشت بوقلمون , o hw aj f rgl k

گوشت بوقلمون

بوقلمون یکی از گونه های پرندگان بزرگ است که بومی آمریکای شمالی می باشد. جالب است بدانید بوقلمون ها بزرگترین پرندگان جنگل های محل زندگی خود هستند. گوشت بوقل از سالیان دور گوشت بوقلمون در جشن ها و اعیاد برای مهمانی های مهم استفاده می شده است.

گوشت بوقلمون دارای ویتامین و مواد معدنی زیادی می باشد که به نسبت گوشت های دیگر چربی و کالری آن بیشتر است. گوشت بوقلمون نسبت به گوشت دیگر پرندگان بایدمدت طولانی تری پخته شود تا به صورت کامل مغز پخت شود.

جالب است بدانید که گوشت بوقلمون دارای امگا سه بیشتری نسبت به سایر گوشت ها می باشد. همچنین گوشت بوقلمون دارای انواع ویتامین می باشد که شامل ویتامین ب ۶ و ب۱۲ ، نیاسین ، کولین ، سلنیوم و زینک است.

گوشت بوقلمون ماده پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص گوشت بوقلمون را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص گوشت بوقلمون در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

خواص گوشت بوقلمون

حاوی کلسترول کمتر

گوشت بوقلمون به نسبت سایر گوشت های موجود در بازار دارای کلسترول کمتری می باشد ، از این رو انتخاب بهتری محسوب می شود. برای جلوگیری از مصرف کلسترول زیاد می توانید گوشت بوقلمون را جایگزین گوشت های دیگر کنید.

درمان کم خونی

گوشت بوقلمون سرشار از ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن است و به همین جهت برای افرادی که مبتلا به کم خونی هستند بسیار مفید است. گوشت بوقلمون می تواند با افزایش دادن گلبول های قرمز باعث درمان کم خونی شود ، ضمن اینکه محققین در حال تحقیقات بیشتر در این زمینه هستند.

کنترل قند خون

خیلی از کارشناسان معتقدند که گوشت بوقلمون برای افراد دیابتی بسیار مفید می باشد چرا که باعث کنترل بهینه قند خون در بدن می شود.

سلامت استخوان و دندان

گوشت بوقلمون حاوی مقادیر مناسبی از فسفر است که برای سلامت و تقویت استخوان ها و دندان ها ضروری است. شما با مصرف یک وعده کباب بوقلمون می توانید نزدیک به ۲۰۰ میلی گرم فسفر جذب بدن خود کنید.

رژیم لاغری و کاهش وزن

به دلیل پروتئین زیاد در گوشت بوقلمون شما پس از مصرف آن احساس سیری خواهید کرد ، یعنی اگر گوشت بوقلمون را میل کنید به مدت زیادی احساس سیری می کنید. این امر باعث می شود تا از پرخوری اجتناب شود.

دریافت پروتئین زیاد باعث می شود که توده عضلانی بدن شما حفظ شود. همچنین این گوشت باعث تثبیت سطح انسولین در بدن می شود. شما می توانید مقدار دریافت پروتئین مورد نیاز بدن خود را در طول روز تقسیم بندی کنید.

بخش زیادی از چربی گوشت بوقلمون در پوست آن واقع شده است. سینه بوقلمون به نسبت سایر قسمت ها دارای کالری کمتری می باشد. شما می توانید برای تهیه انواع غذاهای سنتی و مدرن از گوشت بوقلمون استفاده کنید.

خواص گوشت بوقلمون برای بدنسازی

کسانی که ورزش های سنگین انجام می دهند باید از گوشت بوقلمون مصرف کنند. چرا که این گوشت دارای پروتئین و کربوهیدرات عالی می باشد و همچنین چربی آن کم است. گوشت بوقلمون دارای حدود ۳۰ گرم پروتئین است

که به ساخت ماهیچه های بدن شما کمک می کند. اگر ورزش سنگین می کنید و به دنبال یک منبع انرژی عالی هستید از گوشت بوقلمون میل کنید. مواد مغذی موجود در این گوشت بعد از تمرین به بدن شما کمک می کند تا انرژی از دست رفته بازیابی شود.

خواص برای بیماری سندرم روده تحریک پذیر

گوشت بوقلمون برای درمان سندرم روده تحریک پذیر که یک بیماری گوارشی می باشد مفید است. شما می توانید قبل از مصرف گوشت بوقلمون پوست آن را جدا کنید تا گوشت بوقلمون سالم تر شود.

حاوی انواع ویتامین

گوشت بوقلمون دارای مقادیر زیادی از ویتامین گروه ب ، فسفر ، پتاسیم ، آهن و زینک می باشد. این مواد برای بدن مفید بوده و باعث می شود تا آنتی اکسیدان های قوی در برابر رادیکال های آزاد موجود در بدن ایجاد شود. سلنیوم موجود در گوشت بوقلمون برای بدن مفید است.

رفع مشکلات بی خوابی

این گوشت دارای تریپتوفان می باشد که یک اسید آمینه مفید برای مغز می باشد. این اسید آمینه باعث تولید سروتونین در بدن می شود. سروتونین در بدن باعث می شود که شما احساس آرامش کنید. خیلی از افراد از گوشت بوقلمون برای درمان بی خوابی های شبانه استفاده می کنند. ویتامین ب۳ و ب۶ موجود در این گوشت باعث می شود تا اختلالات خواب شما رفع شود.

مضرات گوشت بوقلمون

مصرف فقط با توصیه پزشک

گوشت بوقلمون خواص بسیار زیادی برای بدن دارد البته بعضی افراد با بیماری های خاص مثل نقرس حتما باید قبل از مصرف این گوشت با پزشک خود مشورت کنند. پیورین موجود در گوشت بوقلمون می تواند باعث حمله نقرس شود.