متن دعای روز دوم ماه رمضان با ترجمه + صوتی با صدای موسوی قهار + عکس و تفسیر دعا

دعای روز دوم ماه رمضان

ماه مبارک رمضان، فرصتی بی‌ نظیر برای نزدیک شدن به خداوند و بهره‌ مندی از برکات دعا و نیایش است. دعای روز دوم ماه رمضان، با مضمونی سرشار از طلب رحمت و دوری از خشم الهی، یکی از زیباترین ادعیه این ماه است که با صدای دل‌ نشین مرحوم سید قاسم موسوی قهار، جلوه‌ای خاص پیدا کرده است. در این مطلب، متن کامل دعای روز دوم به همراه ترجمه فارسی، صوت ماندگار موسوی قهار و یک عکس جذاب برای استوری اینستاگرام گرد آوری شده تا لحظات معنوی شما در این روز عزیز تکمیل شود. با ما همراه باشید تا این دعای پرفضیلت را با کیفیت بالا دانلود کنید و در فضای مجازی به اشتراک بگذارید.

همچنین ببینید: اعمال روز و شب اول ماه رمضان

متن دعای روز دوم ماه رمضان

(اللَّهُمَّ قَرّبْنی فیهِ الی مَرْضاتِکَ، وجَنّبْنی فیهِ من سَخَطِکَ وَنَقِماتِکَ، و وَوَفِّقْنِی فیهِ لِقِرآئهِ آیاتِکَ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین.)

«خدایا مرا در آن (روز) نزدیک کن به آنچه مورد رضای تو است، و مرا در آن از کارهایی که موجب ناراحتی و خشم و غضب تو است دور بدار، و برای خواندن آیات قرآنت به من توفیق ده، به حق رحمتت‌ ای مهربان‌ترین مهربانان.»
دعای روز دوم ماه رمضان، متضمن معارفی چون کسب رضایت خداوند، دوری از ناراحتی و خشم و غضب خدا و قرائت قرآن کریم می‌باشد.

دعای روز دوم ماه رمضان با صدای موسوی قهار

عکس دعای روز دوم ماه رمضان

همچنین ببینید: عکس ماه رمضان مبارک ۱۴۰۴

تفسیر دعای روز دوم ماه رمضان

امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) فرموده‌ اند: یکی از نشانه‌ های رضایت خدا از بنده این است که بنده از تمام تقدیرات الهی راضی باشد؛ چه این تقدیرات خوشایند باشند و چه ناخوشایند. همچنین پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند: «رضایت خداوند در گرو رضایت پدر و مادر است و خشم او در خشم آن‌ هاست.»

دعای روز دوم: اللَّهُمَّ قَرِّبْنِی فِیهِ إِلَی مَرْضَاتِکَ
خدایا، در این روز مرا به رضایت و خشنودی‌ ات نزدیک کن.
در این دعا از خداوند می‌ خواهیم که در ماه رمضان ما را به سوی خشنودی‌اش هدایت کند. روایات می‌ گویند اگر می‌ خواهی بدانی خدا از تو راضی است، نگاه کن ببین آیا تو از او راضی هستی یا نه. گاهی بعضی‌ها از خدا گله‌مندند و می‌ گویند: چرا دیگران دارند و من ندارم؟ چرا دیگران سالم‌ اند و من بیمارم؟ اما انسان نباید چنین نگرشی داشته باشد؛ بلکه در هر شرایطی باید از خداوند راضی و شاکر باشد.

وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ سَخَطِکَ وَ نَقِمَاتِکَ
خدایا، مرا در این روز از خشم و مجازاتت دور نگه دار.
خشنودی یا خشم خدا نتیجه اعمال ماست. با طاعت و کارهای نیک، رضایت او را جلب می‌کنیم و با نافرمانی، خشمش را برمی‌ انگیزیم. برای نزدیک شدن به رضایت خدا باید به کار های پسندیده مثل عبادت، صدقه، ایثار، اخلاص و عدالت‌ خواهی روی آورد و از گناهانی چون حسادت، غیبت، ظلم، حرام‌خواری و بد خواهی دوری کرد. کسی که مورد غضب خدا قرار گیرد، برکت از زندگی‌اش می‌ رود و در های گمراهی و عذاب به رویش باز می‌ شود.

وَ وَفِّقْنِی فِیهِ لِقِرَاءَهِ آیَاتِکَ بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین
خدایا، به رحمتت مرا در این روز به تلاوت آیاتت موفق کن، ای مهربان‌ ترین مهربانان.
قرآن، کتاب هدایت و کلام خداست. برخورد ما با قرآن در رضایت یا نارضایتی خدا اثر دارد. معصومین (علیهم السلام) در ماه رمضان بسیار قرآن می‌ خواندند و گاهی چند بار آن را ختم می‌ کردند. ماه رمضان، بهار قرآن است و کسی که در این ماه حتی یک ختم قرآن نداشته باشد، زیان بزرگی کرده است. خواندن قرآن، به‌ ویژه در سحرگاه، دل را جلا می‌دهد.

امام صادق (علیه السلام) فرموده‌اند: قرآن پیمان خدا با بندگانش است و شایسته است هر مسلمانی هر روز بخشی از آن (مثلا ۵۰ آیه) را بخواند. اما مهم‌ تر از تلاوت، فهم و عمل به آن است. باید با تامل و تدبر قرآن بخوانیم، از آن درس بگیریم و با اندیشه و بصیرت به آیاتش گوش بسپاریم.

همچنین ببینید: دعای ماه رمضان یا علی یا عظیم 

همچنین ببینید: نقاشی درمورد ماه رمضان

از
3
دیدگاه