دعای روز سیزدهم ماه رمضان با تفسیر و صوت موسوی قهار + متن و ترجمه + عکس برای استوری

دعای روز سیزدهم ماه رمضان

ماه مبارک رمضان، فرصتی است برای تهذیب نفس و نزدیکی به پروردگار. دعا های روزانه این ماه، راهنمایی برای بندگان هستند تا با درخواست‌ های معنوی، خود را به کمال نزدیک‌ تر کنند. دعای روز سیزدهم ماه رمضان نیز با مضامینی عمیق، انسان را به پاکی، صبر و تقوا دعوت می‌ کند. در این مطلب، متن دعا، ترجمه، تفسیر، صوت مرحوم موسوی قهار و عکس برای استوری ارائه شده است همراه ما باشید.

همچنین ببینید: نماز شب سیزدهم ماه رمضان نماز ۴ رکعتی پیامبر (ص) 

متن دعای روز سیزدهم ماه رمضان

متن عربی:

اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ علی کائِناتِ الأقْدارِ ووَفّقْنی فیهِ للتّقی وصُحْبهِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّهَ عیْنِ المَساکین

ترجمه فارسی:

خدایا، در این روز مرا از آلودگی‌ها و ناپاکی‌ها پاکیزه کن و بر شدنی‌های مقدر شده شکیبایم گردان و به تقوا و هم‌نشینی با نیکان موفقم دار، به یاری‌ات ای روشنی چشم مستمندان.

شرح و تفسیر دعای روز سیزدهم ماه رمضان

دعای روز سیزدهم ماه رمضان شامل سه درخواست اصلی از خداوند است که هر یک بعدی از رشد معنوی و اخلاقی انسان را هدف قرار می‌ دهد:

“طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ” (مرا از آلودگی‌ ها و ناپاکی‌ ها پاک کن):

این بخش از دعا به پاکسازی درونی اشاره دارد. “دنس” و “أقذار” به معنای آلودگی‌ های روحی و جسمی است که شامل گناهان، رذایل اخلاقی و هر آنچه انسان را از نزدیکی به خدا دور می‌ کند، می‌ شود. در ماه رمضان، که ماه توبه و بازگشت به خداست، بنده از خداوند می‌ خواهد که او را از این آلودگی‌ ها پاک کند تا قلب و روحش آماده دریافت نور الهی شود.

“صَبّرنی فیهِ علی کائِناتِ الأقْدارِ” (مرا بر شدنی‌های مقدر شده شکیبا کن):

این فراز به صبر در برابر تقدیرات الهی اشاره دارد. زندگی پر از فراز و نشیب است و انسان در برابر سختی‌ ها، بیماری‌ ها یا ناملایمات نیاز به صبر دارد. در این دعا، از خدا می‌ خواهیم که ما را در برابر آنچه مقدر کرده، مقاوم و شکیبا سازد تا با آرامش و رضا به استقبال خواست او برویم.

“وَفّقْنی فیهِ للتّقی وصُحْبهِ الأبْرارِ” (مرا به تقوا و هم‌نشینی با نیکان موفق کن):

در پایان، بنده از خدا طلب توفیق برای تقوا (پرهیز از گناه و انجام واجبات) و همراهی با انسان‌های نیک می‌ کند. هم‌ نشینی با افراد صالح تاثیر عمیقی بر رفتار و روحیه انسان دارد و تقوا نیز اوج کمال معنوی است که در این دعا به‌ عنوان هدف والا درخواست می‌ شود. این درخواست با عبارت “بِعَوْنِکَ” (به یاری تو) پایان می‌ یابد که نشان‌دهنده وابستگی کامل انسان به کمک الهی است.

نتیجه‌گیری تفسیر: این دعا ترکیبی از پاکسازی درونی، استقامت در برابر سختی‌ ها و آرزوی رسیدن به کمال معنوی را در بر دارد و انسان را به سوی یک زندگی متعادل و الهی هدایت می‌ کند.

همچنین ببینید: جزء سیزدهم قرآن| متن، ترجمه و تندخوانی 

صوت دعای روز سیزدهم ماه رمضان با صدای مرحوم موسوی قهار

دعای روز سیزدهم ماه رمضان عکس

همچنین ببینید: دعای ماه رمضان اللهم ادخل علی اهل القبور صوتی

همچنین ببییند: دعای سحر قدیمی با صدای دلنشین حاج سیدعلی اصغرصدرالدینی

از
1
دیدگاه